AI inom offentlig sektor

Online
22 juni 2021
13:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
AI Sweden
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
22 juni 2021
Tid
13:00 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

AI inom offentlig sektor

Välkommen till ett event med fokus på AI i offentlig sektor.

Vi på AI Sweden driver för närvarande tre nätverk för offentliga organisationer: myndighets-, region- och kommunnätverket. Till detta event bjuder vi in dessa tre nätverk för att dela med sig av sina kunskaper, diskutera gemensamma utmaningar och behov samt utbyta erfarenheter kring AI.

Fokus för dagen kommer att ligga på hur man kan komma igång med, samt accelerera sin implementation av AI. Hur går man till väga för att bli en data-driven organisation där information och insikter som finns i uppsamlad data kan användas till utveckling av verksamheten?

Till detta event vill vi nå en så bred samling som möjligt inom våra offentliga organisationer. Därför ser vi gärna att ni bjuder in beslutsfattare samt andra personer hos er som kan tänkas vara intresserade av att utveckla er verksamhet genom AI. Skicka därför gärna vidare denna inbjudan till andra i er organisation som ni tycker borde få ta del av detta.

 
Till skillnad från många av våra event är detta ett öppet event vilket innebär att ni denna gång även kan skicka vidare denna inbjudan till någon som jobbar på en annan myndighet, region, kommun och som kan tänkas vara intresserad av att veta mer om AI.

 
Varmt välkomna!
AI Sweden