Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
AI Innovation of Sweden
Plats
Lindholmen Science Park
Datum
22 november 2019
Tid
07:45 - 11:00

Digital@Idag - Framtiden - vad innebär digitaliseringen?

 

Som en del av Digital@Idag kommer vi under en intensiv morgon kommer vi tillsammans med forskare, branschexperter, unga och gamla att diskutera framtiden.

Vi kommer att titta på vad digitaliseringen egentligen är och vad den innebär. Vi diskuterar hur den påverkar nya som traditionella branscher och hur den formar framtidens samhälle och arbetsmarknad. Du som besökare skall gå ifrån dagen med större kunskap och nya insikter om digitaliseringen - vad den innebär för dig, ditt arbete och vad den gör/kommer att göra för skillnad i ditt liv.

Mellan kl 09:00 till 13:00 håller Smarta Fabriken öppet hos Ericsson där det finns möjlighet att besöka vad som är framtidens smarta fabriker och produktion. Vi kommer gemensamt att gå dit för att titta på "framtidens verktyg".

Dagen är uppdelad i fyra block. Se hela programmet här>

 

Program

07:45  Frukost serveras 

08:00  Vad menar vi när vi pratar om digitalisering? 

09:00  Digitalisering i verkligheten - Vad den faktiskt betyder?

10:00  Framtidens verktyg - AI, AR, VR, Drönare, vad är det alla pratar om?

Se hela programmet här>

 

Digital@Idag 2019 är startskottet för ett nytt initiativ – etablerat av Forum för Omställning tillsammans med DIGG, SKL, IVA och LO – som genom en årlig temadag om digitaliseringen möjligheter, utmaningar och konsekvenser ska hjälpa oss att forma bästa möjliga digitala samhälle. I år anordnar Digital@Idag tillsammans med sina 50-talet samarbetspartners ett 20-tal events runt om i landet – från Luleå i norr till Malmö i söder – som är öppna för allmänheten och som rör sig över många olika ämnen. 

skarmavbild20191113kl170251.png

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.