Invajo - Events tool

Frukostseminarium "Kontinuerlig transformation"

Hotel Odin
Odinsgatan 6, Göteborg
Visa på karta
27 februari 2020
08:30 - 09:30
Lägg i kalender
Arrangör
ADDQ
Boka/OSA
Plats
Hotel Odin
Datum
27 februari 2020
Tid
08:30 - 09:30

Kontinuerlig Transformation

Just när de flesta organisationer är mitt uppe i, eller just har genomfört en Agil transformation kommer nästa: den Kontinuerliga Transformationen.

Det kontinuerliga arbetssättet som inkluderar CI (Continuous Integration), CD (Continuous Delivery) och CQA (Continuous Quality Assurance) är fortfarande nytt för många, men faktum är att det börjar bli svårt att blunda för då det kommer vara ett måste för organisationer att gå åt det hållet. Speciellt om du jobbar med mjukvaruutveckling av produkter som ska gå till en slutanvändare.

Genom att arbeta kontinuerligt får du möjlighet att leverera bättre produkter snabbare till kund, till både lägre kostnad och lägre risk. Att bygga, testa och underhålla mjukvara blir alltmer komplext, vilket är anledningen till att vi behöver utveckla nya verktyg och metoder för att hänga med och vara konkurrenskraftiga. Det behövs något nytt när det Agila arbetssättet (som snart fyller 30 år) gör det svårt att hitta balansen mellan kvalitet och innovation, struktur och kaos.

Automatisering och att ”investera i mjukvarufabriken” är högsta prioritet enligt det kontinuerliga (postagila) arbetssättet.

Kom och lyssna på Viktor Laszlo som har flera års erfarenhet av den här typen av förflyttningar och transformationer:

- Vad är egentligen den kontinuerliga transformationen?
- Vilka effekter ger det en organisation?
- Hur påbörjar du en förflyttning för att uppnå effekterna?
- Vilka viktiga principer behöver vara på plats först?

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukostseminarium "Kontinuerlig Transformation"
26 feb 2020 (23:59)
0
ADDQ Consulting AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av ADDQ Consulting AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, ADDQ Consulting AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.