Invajo - Events tool

Frukostseminarium "Framtidens Prestandatest i en Agil värld"

Spårvagnshallarna
Birger Jarlsgatan 57A, Stockholm
Visa på karta
21 mars 2019
08:30 - 09:30
Lägg i kalender
Arrangör
ADDQ
Boka/OSA
Plats
Spårvagnshallarna
Datum
21 mars 2019
Tid
08:30 - 09:30

Användarupplevelse blir allt viktigare idag och slutanvändarnas förväntningar på snabba system blir helt avgörande. Parallellt går trenden inom systemutveckling mot betydligt kortare leveranstider från kod och förändring till produktion. Detta ställer extremt stora krav på kvalité för att lyckas behålla slutanvändarna. Funktionella tester hanteras normalt av utvecklingsteamen men hur är det med prestandatesterna?

Kom och lyssna på Magnus och Stefan som delar med sig av hur prestandatest bör bedrivas i dagens agila systemutveckling med bibehållen leveranstid och samtidigt ökad kvalité till produktion.

Kontinuerliga tester i ett tidigt skede leder till att prestandatest blir en naturlig del av utvecklingsprocessen vilket ger ett helt nytt synsätt på prestanda. Resultatet blir att betydligt färre buggar och prestandarelaterade problem uppstår i produktion – vilket reducerar kostnaderna för såväl test som utvecklingen i stort.

Hur får man till den förändringen och vilka är förutsättningarna?

Föreläsningen vänder sig primärt till dig som arbetar med systemutveckling och teknisk test där prestanda är en viktig faktor.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukostseminarium "Framtidens Prestandatest i en Agil värld"
20 mars 2019 (23:59)
0
ADDQ Consulting AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av ADDQ Consulting AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, ADDQ Consulting AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.