Invajo - Events tool

Frukostseminarium “Så kommer du igång med testautomatisering”

Westmanska Palatset
Holländargatan 17, Stockholm
Visa på karta
28 november 2019
08:30 - 09:30
Lägg i kalender
Arrangör
ADDQ
Boka/OSA
Plats
Westmanska Palatset
Datum
28 november 2019
Tid
08:30 - 09:30

Så kommer du igång med testautomatisering

Dagens snabba utveckling ställer hårda krav på företag att ständigt bli mer effektiva, vara snabbare än konkurrenten och samtidigt kunna garantera hög kvalitet på sina produkter. Det är en ekvation som är svår att få ihop utan att göra vissa förändringar i arbetssättet. Idag drivs dessutom majoriteten av all mjukvaruutveckling inkrementellt, levereras ofta med små förändringar taget, vilket gör det ohållbart att testa varje iteration manuellt innan release.

Testautomatisering innebär att du med hjälp av verktyg och ramverk effektiviserar delar av arbetet, samtidigt som produkten håller rätt kvalitet. Det finns många företag där ute som har funderat på att automatisera sina tester men som ännu inte har kommit igång. Det här seminariet är helt enkelt för dig som vill veta mer om testautomatisering och vad som är viktigt att tänka på innan du implementerar det i din organisation.

Vi går bland annat igenom:

  • Viktiga saker att tänka på för att komma igång med automatisering
  • Vilket verktyg ska du välja?
  • Vad innehåller ett bra testautomatiseringsfall?
  • Vad ska man inte automatisera


Hoppas vi ses!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukostseminarium - Så kommer du igång med Testautomatisering
27 nov 2019 (23:59)
0
ADDQ Consulting AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av ADDQ Consulting AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, ADDQ Consulting AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.