Invajo - Events tool

Frukostseminarium 10 maj 2019

GRO36
Huskvarnavägen 82, Jönköping
Visa på karta
10 maj 2019
07:30 - 09:30
Lägg i kalender
Arrangör
addPeople, Handelskammaren, MIJ & Almi
Boka/OSA
Plats
GRO36
Datum
10 maj 2019
Tid
07:30 - 09:30

Ditt digitala marknadsstöd - så får du affärsnytta!

FRUKOSTSEMINARIUM

I en digitaliserad värld är det avgörande att hänga med i utvecklingen. Gustav Radell, marknadschef på Google, ger dig konkreta tips på hur du som VD eller styrelsemedlem kan öka affärsnyttan i ditt företag. 

Efter föreläsningen med Gustav på Google rundar vi av med en paneldiskussion. I panelen finner ni bland annat Gustav, men också lokala aktörer som arbetar dagligen med digitaliseringsfrågor på lednings- och styrelsenivå. Samtliga berör digitaliseringens utmaningar, frågor om utveckling och den ständiga förändringen. Vi har valt att plocka in personer med helt olika bakgrunder för att få vidden av möjligheter.

Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor till panelen, så glöm inte att skicka din fråga till amanda@addpeople.nu

 

Program

7.30-08.15 Frukost & mingel

8.15-09.30 Föreläsning & paneldiskussion

Bokning
Sista bokningsdag
Pris
Antal
Deltagare
8 maj 2019 (23:59)
189.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Handelskammaren i Jönköpings Län Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.