Invajo - Events tool
Arrangör
ACE
Plats
Scandic Fornebue
Datum
6 - 7 februari 2020
Tid
10:00 - 16:00

Klinisk Medicinsk Diagnostik

Välkommen till en välrenommerad kurs i internmedicin och diagnostik. Kursen fokuserar på medicinska diagnostiska utmaningar.

MÅLGRUPP:
Kursen riktar sig till veterinärer, djursjukskötare och biomedicinska analytiker som vill lära sig mer om systematisk utredning av vanligt förekommande medicinska patienter. Vilka laboratoriediagnostiska analyser är viktiga och vilka är av mindre betydelse? Hur ska resultaten tolkas? Är tolkning av hemogram viktigt? Fall kommer diskuteras tillsammans med kursdeltagarna ur en klinisk patologs och en internmedicinares synvinkel.

Kursspråk är engelska

FÖRELÄSARE:
Josefine Öberg, Leg vet, Dipl ECVCP. Josefine tog examen 1997, blev specialist i smådjur 2002 och avslutade sin diplomatexamen på UDS i klinisk patologi 2013. Därefter har Josefine jobbat på ett antal stora veterinärkliniker och på AniCuras Regionssjukhus Bagarmossen sedan 2007, som laboratorie chef och chefsveterinär. 

Rebecca Berg
, Leg vet, Dipl ACVIM, ECVIM. Rebecca tog examen i Budapest 2001 och gjorde därefter ett intership i smådjur på Ohio State University. Efter det gjorde Rebecca en residency inom internmedicin på University of California. Hon stannade kvar på universitetet som föreläsare i ett år och flyttade därefter till New York för att vara delaktig i grundandet av NYC Veterinary Specialists. Efter 15 år utomlands flyttade Rebecca hem för att arbetat kliniskt på ett antal djursjukhus. Idag driver Rebecca sin egen konsultfirma med fokus på att praktisera och utbilda inom intermedicin världen över.  

josefine.jpg rebeccaberg.jpg

PROGRAM:

Torsdag 6 feb (10.00 – 18.00)
 • Erytrocyter och anemier
 • Leukocyter och inflammation
 • Primär hemostas
 • Njurdiagnostik
 • Leverdiagnostik
 • Gastroenterologi
Fredag 7 feb (8.30 – 16.00)
 • Syra/Bas - praktisk tolkning
 • Inflammation och sekundär hemostas
 • Inflammationsproteiner
 • Hyper- and hypoadrenocorticism
 • Diabetes Mellitus, Acromegali, Insulinoma
 • Hyper- and hypoparathyroidism
 • Hyper- and hypothyroidism
 • Workshop - Implementation of new knowledge at your clinic 

BOENDE
Logi på Scandic Fornebu bokas och betalas av deltagarna själva. För att få avtalspris 1190 NOK inkl moms/natt ange AniCura vid bokning. 

KURSAVGIFT
Kursavgiften är 7100 NOK (inkl moms) men om du anmäler dig före 15 dec och anger rabattkod "Early bird" vid registrering så erhåller du 15 % rabatt. Kursavgiften blir då enbart 6035 NOK (inkl moms). 

HÅLLBARHET
På AniCura jobbar vi aktivt med att ta ansvar för miljön. Därför ber vi våra kursdeltagare att betala kursavgiften med kort så behöver vi inte sända ut någon faktura. Om faktura ändå önskas, vänligen fyll i faktureringsuppgifterna och ange en mailadress dit fakturan kan skickas, i fält "Adressad 2". På så vis sparar vi på miljön! Tack på förhand! 

BOKNING AV EVENT
För att anmäla sig till eventet, börja med att välja antal personer i bokningsalternativet nedan. Därefter fyller du i dina personuppgifter, email adress och svarar på frågorna. Välj därefter betalningsmetod och fyll i efterfrågad information. För att slutföra din bokning, tryck på knappen "Boka" i slutet. Bekräfta din registrering genom att trycka på knappen "Bekräfta" i pop-up rutan. Inom några minuter får du en bokningsbekräftelse skickad till din e-mailadress följ länken i e-posten för att slutföra din bokning. När du har gjort det får du ett annat e-mail med kvitto för eventet. Först när du har fått ett kvitto för eventet är du anmäld. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på education@anicuragroup.com

TESTMONITALS
"Jag skulle definivt gå på med samma föreläsare igen, kursen var klockren!" Citat från kursdeltagare 2018
"Mycket värdefull kurs med innehåll som går att använda varje dag!" Feedback från kursdelagare 2019

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
En person
23 jan 2020 (23:59)
7100.00 NOK
0
Totalt belopp:  0 NOK (inkl.moms)
AniCura använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av AniCura. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, AniCura samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.