Invajo - Events tool Skapa event gratis
Plats
K22 på Södermalm
Datum
11 juni 2019
Tid
08:00 - 11:00

Välkommen till det kostnadsfria frukostseminariet "Varumärket & Den Magiska upplevelsen" och nätverksträffen Boost Club tisdag 11/6

Den här gånger avrundar undertecknad och entreprenörsutbildningen Academy of Excellence, där jag är delägare, våren med en gemensam avslutning. Först bjuder vi på frukost från kl 8 och från kl 8.30 inspirerar oss mentalisten Micke Askernäs med ett underhållande föreställning/föreläsning på temat Varumärket & Den magiska upplevelsen. Därefter hissar vi nätverksflaggan Academy of Excellence Boost Club och minglar, workshoppar och diskuterar fram till klockan 11. Du kan välja att vara med på bara frukosten eller också vara med på både frukost och nätverket Boost Club.

Varför beter vi oss som vi gör och varför blir det som det blir? En del tror på ödet, andra tror på arv och miljö och andra tror på högre makter. Men våra beteenden är ingen slump. Att det blir som det blir är ingen tillfällighet. Vi styrs av båda uttalade och outtalade krafter både inom oss och utanför oss. Och vi visar hela tiden vad vi tänker och känner. Har du koll vilka signaler du skickar ut?

En som har mer koll än de flesta på att tolka och förstå människans signaler är Mikael Askernäs, en av Sveriges och världens främsta mentalister. Han är it-experten som lärde sig det mesta om mänskliga beteende i tidig ålder, utvecklade det till mästarklass och har använt den kunskapen både privat, i arbetslivet och som mentalist. Vi behöver varandra och vi påverkar varandra, men vad är det egentligen vi säger och gör? Stämmer vår upplevelse av verkligheten med verkligheten? Micke kommer i lekfull och magisk form lära oss mer om hur vi kan styra och använda vår upplevelse för att leva mer fullt ut. Både som individer och grupp. Förstår vi oss själva så är det lättare att förstå varandra och skapa ett arbetsklimat som är hållbart och energifyllt.

Academy of Excellence, ett av Sveriges främsta tillväxtprogram för företag som vill växa och utvecklas. Vi vänder oss till dig som är entreprenör, chef eller företagsledare och med en hög ambition att växa både som individ och med din organisation eller företag. Vi tror att du har insett vikten av att ständigt utvecklas för att fortsätta hålla mästarklass i dagens konkurrenssituation. Academy of Excellence Tillväxtprogrammet i Stockholm startar måndag 30/9. Läs mer här.

Academy of Excellence Boost Club är ett affärsnätverk för dig som bestämt dig för att växa. På riktigt. Det är skapat främst för de som gått Academy of Excellence MEN det kommer vara öppet även för dig som verkligen är beredd att jobba med din egen utveckling. Och bidra till andras utveckling. Boost Club ger dig möjligheterna, mötena och energin. 10 gånger/år och en förmiddag per gång. Det tar tid att växa, det tar tid att bygga tillit, det tar tid att bygga relationer. Den tiden får du på Boost Club.

Du kan se Boost Club som en drivbänk, ett växthus och ett träningsläger där du får tid att utveckla dina drömmar och hjälp att ta tag i dina utmaningar och dina affärer. Inspiration, boostövningar, affärsfokus, stöd, hjälp och ny kunskap utlovas varje gång. Din utvecklingsplan är central. Vi ska bygga en trygg miljö där vi har tid att hjälpa varandra att utvecklas både som företag och som människor. Det vinner alla på.

Boost Club är inget vanligt nätverk. Läs ovan om de 18 punkterna som ingår!

Frågor till mig Ulf Bergman, ulf@stoltkommunikation.se, 070-373 05 81.

OBS! Vi kommer vara på K22, Krukmakargatan 22 på Södermalm. T-bana Mariatorget uppgång Torkel Knutssonsgatan.

default