Invajo - Events tool
Plats
c/o K22
Datum
11 september 2018
Tid
12:00 - 14:00

Välkommen till kostnadsfri informationslunch med kunskap och inspiration, tisdag 11/9 kl 12-14. Boka längst ned!

Hur kommer det sig att 99,7% av deltagarna på våra utbildningar kan tänka sig att rekommendera kurserna? Hur kommer det sig att 92% av de som gått tillväxtprogrammet menar att deras företag har växt? Hur kommer det sig att 74% säger att de ökat sin omsättningen efter utbildningen?

Det kommer vi berätta mer om på två kostnadsfria lunchseminarier i mitten av september. Datumen är tisdag 11/9 och fredag 14/9 klockan 12-14 på K22, Krukmakargatan 22 på Söder. OBS! Antalet platser är begränsat och om du anmäler dig men inte kommer tar vi en no-show-avgift på 500:-.

Du bokar längst ned på sidan!

Du kommer få både kunskap och inspiration från någon eller några av våra lärare i världsklass. Och möta några tidigare elever. Lärarna på Academy of Excellence har alla själva gjort framgångsrika tillväxtresor inom sina respektive områden. Här har vi ett av de starkaste argumenten för att gå kurserna.

Att under fyra intensiva timmar få höra från en person som själva har djupa erfarenheter av att både misslyckas och lyckas är unikt. Och starkt. Och extremt motiverande. Du kommer känna – kan hen så kan jag. Den känslan kan du inte kan läsa dig till. Den är en unik och den ger energi, motivation och arbetsglädje. Länge.

 På utbildningarna kommer du också möta andra liksinnade som ovill växa och utvecklas. Det bygger en fantastisk energi och gemenskap som du kommer kunna ha nytta av länge. Många som gått utbildningen har fått både vänner och affärspartners för livet.

 På informationslunchen kommer du också få träffa några som själva gått utbildningarna och kan fråga och diskutera vad utbildningen har givit dem.

Vi bjuder på en lättare lunch och håller på mellan klockan 12-14. Platsen är Kommunikationsnätverket K22 på Krukmakargatan 22. OBS! Antalet platser är begränsat och om du anmäler dig men inte kommer tar vi en no-show-avgift på 500:-.

Du bokar längst ned på sidan!

 
Här kan du läsa mer om Academy of Excellence Tillväxtprogram. Klicka på menyvalen under bilden ovan.

Måndag 24 september kl 17-21 nystartar ett av Sveriges bästa och intensivaste program för tillväxt. Sedan födelsen 2012 har mer än 1000 entreprenörer, företagsledare och chefer gått utbildningen. Utvärderingarna är genomgående i topp. Du får 200 års samlad erfarenhet med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer som kursledare och dina kurskamrater brinner för tillväxt och utveckling.

Pris 39.900:- + moms. OBS! max 20 platser.

OBS! Det är inte slutgiltigt bestämt i vilken ordning som nycklarna kommer genomföras. Om du skulle råka missa en nyckel så får du gå den vid senare tillfälle.

OBS! Kursen kommer genomföras i lokal centralt belägen i Stockholm. mer information kommer.

(Med reservation för eventuella förändringar)

 

De åtta nycklarna

Nyckel 1. Mod & Entreprenörskap med Magnus Helgesson

Nyckel 2. Försäljning & Lönsamhet med Thomas Lundqvist

Nyckel 3. Digital kommunikation & affärsutveckling med Liselott Lading

Nyckel 4. Personal- och kompetensförsörjning med Svante Randler

Nyckel 5. Framgångsrikt företagande & Ledarskap med Thomas Ek

Nyckel 6. Kroppspråk och presentationsteknik med Mi Ridell

Nyckel 7. Effektivitet & Struktur med David Stiernholm

Nyckel 8. Våga – vårda – vinn med Therese Albrechtsson

Extranyckel 9. Kreativitet och Inspiration med Teo Härén

 

Kurstillfällen:
Måndagar kl 17-21 med start 24 september. Uppehåll v 44 då det är höstlov.

Kostnad:
8 nycklar à 4 timmar med experter i världsklass: 39.900:- + moms

Tilläggsmöjlighet:
Säkra din framgång med ett kreativt dygn hos Teo Härén i Älvkarleö med nyckeln Kreativitet & Inspiration samt middag, mingel, nätverkande och överraskningar: 5.900:- + moms

Datum för resan:
Torsdag 29/11 kl 10 till fredag 30/11 kl 12 (med buss t/r från Stockholm C)

 

Läs även mer på vår hemsida www.academyofexcellence.se