Invajo - Events tool
Plats
Bryggarsalen Konferens, Event & Konsert
Datum
2 maj 2018
Tid
18:00 - 22:00

Sista-chansen-erbjudande: 990:- (+ moms) för alla, gäller t.o.m. tisdag 1/5. Vill du växa och möta framtiden med hopp och kraft?

Den enda genvägen till framgång är att lära av de som skapat framgång tidigare. Eller hänga med och lära av de som vill växa. Du kommer få chansen att prova bägge genvägarna onsdag 2 maj på Academy of Excellence Boost Night. En energifylld kväll för dig som vill växa både som människa, entreprenör och chef. Academy of Excellence är ett av Sveriges främsta tillväxtprogram.

Sedan starten 2012 har vi utbildat och inspirerat mer än tusen entreprenörer. Deltagarnas utvärderingar har genomgående legat i topp. Varför?  För att genvägen till framgång fungerar. Den snabbaste vägen till framgång är att lyssna och lära av de som skapat framgång tidigare. Det gör du på Academy of Excellence Boost Night.

Nu gör vi en nysatsning. Onsdag 2 maj kommer vi som nya ägare till Academy of Excellence anordna Boost Night. Vi berättar om visioner och tankar med framtidens tillväxtprogram och erbjuda inspiration, kunskap och verktyg som hjälper dig att möta framtiden. Det ingår föredrag, kvalitetsmingel, mat, "boostövningar" och möten med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer. Vi vill att du ska lämna kvällen med hopp, kunskap och framtidstro. Varmt välkommen till framtidens Academy of Excellence och Boost Night.

OBS! Fyll i att du varit elev på Academy of Excellence så får du kvällen för Last Call-priset 990:- (+ moms)