Invajo - Events tool
Plats
Centralt i Stockholm
Datum
23 november 2018
Tid
08:00 - 12:00

Välkommen till Boost Club, ett unikt affärsnätverk för dig som vill växa. På riktigt. Fredag 23/11 klockan 8-12, vi börjar med frukost. Prova-på-pris 990:-!

Karin Klerfelt blir vår första stjärnföreläsare och expert på Boost Club. Temat blir “Jacka upp priset”. Karin är en av Sveriges mest erfarna föreläsare, författare och utbildare inom försäljning, argumentation och förhandling. Hon har skrivit fler böcker. Karin föreläser ungefär en timme om vikten av att välja rätt prisstrategi.

OBS! De 40 första som anmäler sig får Karin Klerfelts bok ”Jacka upp priset”!

Boost Club är ett affärsnätverk för dig som bestämt dig för att växa. På riktigt. Det är skapat främst för de som gått Academy of Excellence MEN det kommer vara öppet även för dig som verkligen är beredd att jobba med din egen utveckling. Och bidra till andras utveckling. Boost Club ger dig möjligheterna, mötena och energin. 10 gånger/år och en förmiddag per gång. Det tar tid att växa, det tar tid att bygga tillit, det tar tid att bygga relationer. Den tiden får du på Boost Club.

Du kan se Boost Club som en drivbänk, ett växthus och ett träningsläger där du får tid att utveckla dina drömmar och hjälp att ta tag i dina utmaningar och dina affärer.

Inspiration, boostövningar, affärsfokus, stöd, hjälp och ny kunskap utlovas varje gång. Din utvecklingsplan är central. Vi ska bygga en trygg miljö där vi har tid att hjälpa varandra att utvecklas både som företag och som människor. Det vinner alla på.

Vi startar fredag 23/11 kl 8 med frukost och processar till kl 12. De första gångerna har vi ett prova-på-pris, 990:- + moms. Anmäl dig nedan och läs mer om oss på www.academyofexcellence.se.

Pris/år blir 19.900:- + moms. Frågor? Maila Johan Wanselius, johan@academyofexcellence.se

 

(Med reservation för eventuella ändringar och tillägg.)

default
Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
23/11 Boost Club
22 nov 2018 (23:59)
990.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Academy of Excellence använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Academy of Excellence. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Academy of Excellence samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.