Invajo - Events tool

OBS! Ny lokal, K22 - Krukmakargatan 22! Välkommen till Boost Club 15/2 kl. 8-12. Frukost, Matts Heijbel/Sveriges Mr Storyteller, workshops, övningar, utmaningar m.m. Prova-på-pris 990:-!

Matts Heijbel är vår tredje stjärnföreläsare. Matts brukar kallas Sveriges Mr Storyteller. Att bygga förtroende och attraktion är avgörande framgångsfaktorer. En story är den snabbaste vägen till en annans människas hjärta. Och hjärna. Och det räcker inte med en story. Du måste kunna ha fler berättelser för att nå fram. Idag behöver vi kommunicera i flöden för att göra intryck. Matts kommer berätta hur du kan gå tillväga, eller som Matts brukar säga: "Befolka varumärket, verkligheten duger".

OBS! Anmäl dig snabbt. De 30 första får Matts Heijbels bestseller "Storytelling befolkar varumärket"

Boost Club är ett affärsnätverk för dig som bestämt dig för att växa. På riktigt. Det är skapat främst för de som gått Academy of Excellence MEN det kommer vara öppet även för dig som verkligen är beredd att jobba med din egen utveckling. Och bidra till andras utveckling. Boost Club ger dig möjligheterna, mötena och energin. 10 gånger/år och en förmiddag per gång. Det tar tid att växa, det tar tid att bygga tillit, det tar tid att bygga relationer. Den tiden får du på Boost Club.


Boost Club är inget vanligt nätverk. Läs ovan om de 18 punkterna som ingår!


Du kan se Boost Club som en drivbänk, ett växthus och ett träningsläger där du får tid att utveckla dina drömmar och hjälp att ta tag i dina utmaningar och dina affärer.

Inspiration, boostövningar, affärsfokus, stöd, hjälp och ny kunskap utlovas varje gång. Din utvecklingsplan är central. Vi ska bygga en trygg miljö där vi har tid att hjälpa varandra att utvecklas både som företag och som människor. Det vinner alla på.

Vi startar fredag 15/2 kl 8 med frukost och processar till kl 12. Vi kommer hålla till i Sanna Office Hub, Vendevägen 89, nära Mörby Centrum. Från T-centralen tar det ca 12 minuter med tunnelbanan och sedan är det ca 5 minuters promenad.

 

OBS! Ny lokal, K22 på Krukmakargatan 22 , T-banestation Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan, 2 minuters promenad

 

(HITTA HIT KOMMUNALT:

Ta linje 14 mot Mörby Centrum. Från T-centralen tar det ca 12 minuter med tunnelbanan och sedan är det ca 7 minuters promenad.
Åk till station Danderyds Sjukhus och gå ut uppgången mot Danderyds Sjukhus/Vendövägen. Längst fram i tågets färdriktning.

Utanför spärrarna går du till höger, det är skyltat Vendövägen, passerar två gångtunnlar och sedan följer du gångvägen förbi Mörbyhallen/Mötbybadet på vänster sida. Du går sedan parallellt med Vendövägen och följer en svag uppförsbacke i en vänsterböj.

Nr 89 ligger mittemot bensinmacken Cirkle K och gå in den stora entrén. Skriv in dig i receptionen. Vi har skyltat med Boost Club och du går rakt fram och nedför en trappa. Där står frukosten uppdukad från kl 8.

HITTA HIT MED BIL:

Åk E18 mot Mörby och sväng till höger på Vendövägen. Efter ca 500 meter ligger nr 89 på höger hand mittemot bensinmacken Cirkle K. Sväng in till höger, parkering finns bakom huskroppen runt hörnet. Betala p-avgift och gå tillbaka till huvudentrén. Skriv in dig på datorn till vänster och gå rakt fram och nedför trappan. Där finns frukost uppdukad.)

 

De första gångerna har vi ett prova-på-pris, 990:- + moms. Anmäl dig nedan och läs mer om oss på www.academyofexcellence.se.

Medlemspris/år kommer framöver landa på 19.900:- + moms. Frågor? Maila Johan Wanselius, johan@academyofexcellence.se

 

(Med reservation för eventuella ändringar och tillägg.)

 

Matts Heijbel, Sveriges Mr Storyteller. Foto: Lasse Hallström

default