Invajo - Events tool
Plats
Partille Arena
Datum
11 januari 2019
Tid
08:00 - 09:30

Välkommen till kostnadsfri informationsfrukost om tillväxtprogrammet Academy of Excellence på Partille Arena fredag 11/1 kl 8-9.30.

Hur kommer det sig att 99,7% av deltagarna på våra utbildningar kan tänka sig att rekommendera kurserna? Hur kommer det sig att 92% av de som gått tillväxtprogrammet menar att deras företag har växt? Hur kommer det sig att 74% säger att de ökat sin omsättningen efter utbildningen?

Det kommer vi berätta mer om på vår kostnadsfria informationsfrukost fredag 11 januari kl 8-9.30 på Partille Arena, Kronvägen 2.

Det har dessutom precis blivit klart att vi kan erbjuda Robert Bloom med kommunikationsmetoden "Sälj som din kund köper" som etxranyckel. Roberts metod kommer att få stora positiva effekter på din verksamhet – genom mer affärer, snabbare avslut och lojalare kunder.


Du kan boka längst ned på sidan eller direkt till Katarina Stensryd på mail katarina@academyofexcellence.se


Du kommer få både kunskap och inspiration från någon eller några av våra lärare i världsklass. Och möta några tidigare elever. Lärarna på Academy of Excellence har alla själva gjort framgångsrika tillväxtresor inom sina respektive områden. Här har vi ett av de starkaste argumenten för att gå kurserna.

Att under fyra intensiva timmar få höra från en person som själva har djupa erfarenheter av att både misslyckas och lyckas är unikt. Och starkt. Och extremt motiverande. Du kommer känna – kan hen så kan jag. Den känslan kan du inte kan läsa dig till. Den är en unik och den ger energi, motivation och arbetsglädje. Länge.

På utbildningarna kommer du också möta andra liksinnade som ovill växa och utvecklas. Det bygger en fantastisk energi och gemenskap som du kommer kunna ha nytta av länge. Många som gått utbildningen har fått både vänner och affärspartners för livet.

 

Du bokar längst ned på sidan!

 
Läs mer om Academy of Excellence Tillväxtprogram. Klicka på menyvalen under bilden ovan.

Tisdag 19 februari kl 9-13 nystartar ett av Sveriges bästa och intensivaste program för tillväxt. Sedan födelsen 2012 har mer än 1000 entreprenörer, företagsledare och chefer gått utbildningen. Utvärderingarna är genomgående i topp. Du får 200 års samlad erfarenhet med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer som kursledare och dina kurskamrater brinner för tillväxt och utveckling.

OBS! Tack vare samarbete med Företagarna Partille kan vi erbjuda kursen till kraftigt reducerat pris 31.900:- + moms (ordinarie pris 39.900:- + moms.) Max 20 platser.

(Med reservation för eventuella förändringar)

OBS! Det är inte slutgiltigt bestämt i vilken ordning som nycklarna kommer genomföras. Om du skulle råka missa en nyckel så får du gå den vid senare tillfälle.

De åtta nycklarna

Nyckel 1. Mod & Entreprenörskap med Magnus Helgesson

Nyckel 2. Försäljning & Lönsamhet med Thomas Lundqvist

Nyckel 3. Digital kommunikation & affärsutveckling med Liselott Lading

Nyckel 4. Personal- och kompetensförsörjning med Svante Randler

Nyckel 5. Effektivitet & Struktur med David Stiernholm 

Nyckel 6. Entreprenörens upp och ned med Per Holknekt

Nyckel 7. Våga - vårda - vinn med Therese Albrechtson

Nyckel 8. Våga ta klivet med Johannes Hansen

Extranyckel 9. Sälj som din kund köper med Robert Bloom

Extranyckel 10. Kreativitet och Inspiration med Teo Härén

Kurstillfällen:
Tisdagar kl 9-13 med start tisdag 19 februari.

Kostnad:
8 nycklar à 4 timmar med experter i världsklass: 31.900:- + moms. OBS! Tack vare samarbete med Företagarna Partille kan vi erbjuda kursen till kraftigt reducerat pris 31.900:- + moms (ordinarie pris 39.900:- + moms.) Max 20 platser.

Tillägsmöjlighet Extranyckel 9:
Genom Robert Bloom ”Sälj som din kund köper” får du lära dig en helt ny kommunikationsmetod som kommer att få stora positiva effekter på din verksamhet – genom mer affärer, snabbare avslut och lojalare kunder. 5.900:- + moms

Tilläggsmöjlighet Extranyckel 10:
Säkra din framgång med ett kreativt dygn hos Teo Härén i Älvkarleö med nyckeln Kreativitet & Inspiration samt middag, mingel, nätverkande och överraskningar. 5.900:- + moms

Datum för resan:
Datum är inte bestämt än (med buss t/r från Stockholm C)