Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
100% Proffs
Plats
Bandhagen
Datum
14 november 2019
Tid
17:30 - 23:00

Byggarträffen Myteriet på Bounthagen med 100% Proffs

Gå ombord med proffskollegor och träffa våra leverantörer och se deras branschnyheter. Testa dina kunskaper om sjöröveri, visa dina skills i pricksäkerhet och rösta på bästa monter. Det bjuds på korv och dryck under mässan innan det är dags för middag och kvällens underhållning. 

14 november i Bandhagen
Mässan startar 17.30. 
Dresscode: Kom som du är eller med träben och svärd.                                 

Släpp verktygen och anmäl dig senast 8 november!

Begränsat antal platser, så anmäl dig så fort som möjligt. 

Så anmäler du dig:
1. Välj antal deltagare. 
2. Fyll i alla personuppgifter på alla deltagare.
3. Klicka Boka.

 

Du får en bokningsbekräftelse på sms och mail med en qr-kod per deltagare du anmält. Ta med den i form av sms eller utskrift när du kommer till mässan. Det är din/er biljett denna kväll.

 

 

"I'm a pirate. I'm my own captain."

Välkommen!

 

Mer info:
Anna Maller 08-7494933 eller anna.maller@100procentproffs.se

 

100 Procent Proffs använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av 100 Procent Proffs. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, 100 Procent Proffs samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.