Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
100 Procent Proffs
Plats
Bandhagen
Datum
12 september - 2 december 2019
Tid
07:30 - 14:00

Glödhet utbildning

Heta arbeten som skärning, lödning och arbete med vinkelslip, varmluftspistol eller sliprondell är exempel på arbeten som kan orsaka personskador, materielskador och brand.

Om du inte har utbildning och certifikat inom Heta arbeten och orsakar en brand eller skador, då kan du bli ansvarig och skadeståndsskyldig på stora belopp. Försäkringsbolagens säkerhetsföreskrifter kräver att brandskyddsansvariga, brandvakter och personer som utför brandfarliga Heta Arbeten är utbildade och har certifikat.

Den här utbildningen ger dig som är arbetsledare, entreprenör eller företagsledare kunskap om risker, ansvar och förebyggande åtgärder för att undvika brand eller skador. Du får behörighet för Heta arbeten under fem år. 

Plats och tid:
Bandhagen 12/9, 07:30–14:00
Bandhagen 2/12, 07:30–14:00
Lunch ingår.

Avgift:
2.850 kr

Boka så här:
1. Välj antal deltagare.
2. Fyll i uppgifterna för alla deltagare. * betyder obligatorisk uppgift.
3. Klicka Boka.
4. Bekräfta bokningen i epost inom 10 minuter.

Välkommen!

100 Procent Proffs använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av 100 Procent Proffs. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, 100 Procent Proffs samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.