Invajo - Events tool

Nordeas chefekonom Annika Winsth om koden till framgång

Nordea
Nygatan 30, Linköping
Visa på karta
28 november 2019
16:00 - 18:00
Lägg i kalender
Arrangör
100-listan & Nordea
Boka/OSA
Plats
Nordea
Datum
28 november 2019
Tid
16:00 - 18:00

Koden till framgång är kompetens. Rätt kompetens. Det gäller på såväl styrelse-, lednings- och medarbetarnivå. Men hur och vad ska du tänka på? Lyssna till Nordeas chefekonom Annika Winsth som delar med sig av sina erfarenheter. Den 28 november i Linköping. 

100-listan och Nordea bjuder in till en träff med fokus på styrelsefrågor och hur rätt team och kompetens kan skapa magiska resultat. Vi kommer även få lyssna till Lena Lyckenvik om betydelsen av externa styrelser och dessutom få det senaste informationen från 100-listan. Under kvällen gästas vi av Jim Hedkrok, vd och ägare Saltängens Mekaniska Verkstad AB och Jeanette Tretten, vd och ägare Econova som båda kommer berätta om hur de ser på styrelsearbete och mångfald. 

Program
- Nordeas chefsekonom Annika Winsth om koden till framgång
- Lena Lyckenvik om betydelsen av externa styrelser
- Senaste nytt om 100-listan
- Christian Berger leder pandeldiskussion på temat 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Nordeas chefekonom Annika Winsth om koden till framgång
27 nov 2019 (23:59)
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.