100-listans rapportsläpp: större än någonsin!

Linköping/Nyköping/Visby
Linköping: LINK Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92. Nyköping: Näringslivets hus, Västra Storgatan 38. Visby: Meddelas snart
Visa på karta
24 oktober 2022
15:00 - 17:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
100-listan, Östsvenska Handelskammaren
Boka/OSA

100-listans rapportsläpp: större än någonsin!

Vi har ett resultat! Välkommen till en av årets höjdpunkter – 100-listans rapportsläpp – där vi presenterar och analyserar resultatet från årets undersökning om hur jämställda regionens bolagsstyrelser är. Nytt för i år är att vi även undersökt hur jämställdheten ser ut i bolagsstyrelser över hela Sverige! Dessutom sker rapportsläppet på tre orter samtidigt: Linköping, Nyköping och Visby.

Varje år genomförs en undersökning för att ta reda på hur jämställda bolagsstyrelserna är bland de största företagen i Östergötland, Sörmland och på Gotland. I år har vi utökat rapporten och har även tittat på hur fördelningen ser ut i hela Sverige!

Dessutom sker rapportsläppet på flera orter samtidigt: Linköping, Nyköping och Visby så att fler kan vara på plats och ta del av resultatet.

Har det blivit fler kvinnor i regionens bolagsstyrelser? Har fler företag ambitionen att arbeta för ökad jämställdhet och för ett aktivt styrelsearbete? Det kommer vi få svar på nu! 100-listan och Östsvenska Handelskammaren har genom en enkät till de undersökta företagen fått värdefulla svar på frågorna. Denna kvalitativa rapport kommer tillsammans med en kvantitativ kartläggning att presenteras vid höstens stora event.

- Äntligen har vi snart ett resultat! Jag ser verkligen fram emot årets rapportsläpp som för första gången sker på flera orter samtidigt och så roligt att vi återigen har utökat undersökningen. Jonna Hedlund, projektledare 100-listan och styrelsefrågor, Östsvenska Handelskammaren


Välkommen den 24 oktober till en eftermiddag i Linköping, Nyköping eller Visby!

Plats: 
Linköping: LINK Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92, 582 54 Linköping

Nyköping: Näringslivets hus, Västra Storgatan 38, 611 32 Nyköping

Visby: Meddelas inom kort. 

 

 

ARRANGERAS AV

logotyperarrangeras6721.png

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Rapportsläpp Linköping
21 okt 2022 (23:59)
0
Rapportsläpp Nyköping
21 okt 2022 (23:59)
0
Rapportsläpp Visby
21 okt 2022 (23:59)
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.