Invajo - Events tool

Ta din roll på jobbet!

Cleantech Park
Gjuterigatan 1, Linköping
Visa på karta
29 november 2018
07:30 - 09:30
Lägg i kalender
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren & Sandahl Partners
Boka/OSA
Plats
Cleantech Park
Datum
29 november 2018
Tid
07:30 - 09:30

Ta din roll på jobbet!


Ta det inte personligt – men du har en viktig roll att fylla!

Alla arbetsgrupper samverkar bättre och ökar sin produktivitet när vi inte tar saker personligt. Genom vårt systemorienterade arbetssätt och en modell vi kallar Roll-Mål-Sammanhang, ger vi enkel och kraftfull hjälp till medarbetare och chefer att sortera och samverka i sina roller. När organisationer förbättrar sin rollgivningsförmåga och individerna sin rolltagningsförmåga blir alla vinnare!

Föreläsare för seminariet är Martin Ekberg, organisationskonsult och legitimerad psykolog samt Christina Lihagen, organisationskonsult och legitimerad psykolog.

sandahllogga.jpeg

Coffee by är ett koncept där du som medlemsföretag mot en kostnad kan bjuda in ditt nätverk och berätta om ditt erbjudande.
Nyfiken? Kontakta: annika.bornstrom@east.cci.se

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Ta din roll på jobbet!
26 nov 2018 (23:59)
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.