Invajo - Events tool

Är det ingen som lyssnar

Cleantech Park
Gjuterigatan 1, Linköping
Visa på karta
24 april 2019
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren & Sandahl Partners
Boka/OSA
Plats
Cleantech Park
Datum
24 april 2019
Tid
07:30 - 09:00

Är det ingen som lyssnar?!

Hur kommunicerar vi så att budskapet når fram? Varför känns det så lätt i vissa situationer och näst intill omöjligt i andra? Tillsammans utforskar vi SAVI, en kommunikationsmodell för ökad problemlösning som är användbar i alla olika sammanhang. Kom och ta del av våra kunskaper och erfarenheter för framgångsrik kommunikation!

sandahllogga.jpeg

Coffee by är ett koncept där du som medlemsföretag mot en kostnad kan bjuda in ditt nätverk och berätta om ditt erbjudande.
Nyfiken? Kontakta: annika.bornstrom@east.cci.se

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Är det ingen som lyssnar?
22 april 2019 (23:59)
Stängd
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.