Invajo - Events tool

Drink by Diversity Icebreaker

Kammarforum
Dalsgatan 13, Norrköping
Visa på karta
14 oktober 2021
17:00 - 19:30
Lägg i kalender
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren och Diversity Icebreaker
Boka/OSA
Plats
Kammarforum
Datum
14 oktober 2021
Tid
17:00 - 19:30

Lyft din organisation

Vad är nyckeln till framgång? Hur orkar man när det känns som mest motigt?

Under en kväll med kommunikation och gruppen i fokus får du lära känna Diversity Icebreaker som är ett verktyg framtaget för att förbättra kommunikationen mellan individer och grupper med olika förmågor och tankesätt. Det ger ökad självkännedom, hjälper vid konflikthantering och problemlösning samt utvecklar team och projektgrupper.

Vi får lyssna till Bjørn Z Ekelund psykolog, forskare, författare och föreläsare, som berättar om sin bok Unleashing the power of diversity -  How to open minds for good och ger oss en inblick i hur du kan lyfta din organisation med hjälp av Diversity Icebreaker.
Frida Södermark och Eva Jaldeland talar på temat målfokus ur olika perspektiv och berättar om deras workshop innehållande Diversity Icebreaker.

Alla deltagare blir efter kvällen inbjudna till ett gratis seminarium både live och digitalt på temat lett av Frida Södermark.

bild1.jpg

Varmt välkommen till en givande kväll med mingel, kloka tankar samt något gott att äta och dricka!
Hälsar Bjørn, Frida och Eva

bild2.jpgbild3.pngbild4.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Delta fysiskt i Norrköping
11 okt 2021 (23:59)
0
Digitalt
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.