Invajo - Events tool

Hur påverkas vår hälsa av väder och klimat?

Online
25 november 2021
18:00 - 19:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren & Let´s Create Norrköping
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
25 november 2021
Tid
18:00 - 19:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Hur påverkas vår hälsa av väder och klimat?

Vi har ställt om detta event som var tänkt att vara en hybridvariant av fysiskt mingel och föreläsning både på plats och digitalt - nu blir det istället ett heldigitalt tillfälle! Varmt välkommen på föreläsning via zoom – ikväll sätter vi fokus på klimat och hälsa tillsammans med SVT-meteorologen Pia Hultgren som berättar om sina erfarenheter och reflektioner kring vädret och detta tema!

Program

18.00 Föreläsning med SVT-meteorologen Pia Hultgren
Vi nordbor blir glada när solen tittar fram i decembermörkret, för att inte tala om i slutet av januari och februari när vi verkligen börjar känna solens strålar värma. Ljuset och värmen gör att vi känner oss lyckligare.
Hälsan och naturen blir alltmer intressant – där hittar vi svaret för att må bra. Människor söker sig utomhus igen för friluftsliv och olika sporter.

Globaliseringen innebär att människor reser och flyttar på sig. Med allt detta kommer också intresse och behov av att förstå hur människan påverkas av olika klimat och väder. SVT-meteorologen Pia Hultgren delar med sig av kunskap och erfarenheter samt egna reflektioner kring väder, klimat och hälsa.

 

Kostnadsfritt arrangemang som är en del av Globala veckorna. Det anordnas gemensamt
av Norrköpings kommun och Östsvenska Handelskammaren.