Plats
Online
Datum
27 oktober 2022
Tid
09:00 - 10:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Trade Talks by Swedish Chambers är en serie av webinars inom internationell handel. Vid detta tillfälle fokuserar vi på Kina.

Zero COVID-19 Policy, samt ekonomiska och geopolitiska utmaningar till trots, så är Kina fortfarande världens näst största ekonomi, med den potential, möjligheter, och utmaningar för svenska företag det innebär.

Svenska Handelskammaren i Kina och Business Sweden i Kina kommer att ge en uppdaterad överblick hur svenska företag som redan är etablerade på kinesiska marknaden ser på företagsklimatet samt hur man ser på nära framtiden.

Ma June, President of Volvo (China) Investment Co, Ltd, kommer även ge en inblick i hur Volvo Group möter de möjligheter och utmaningar den kinesiska marknaden kan ge.

Under seminariet ges du möjlighet till diskussion med såväl andra deltagare som experter för att få svar på just dina frågor.

Medverkande:
Ma Jun, President of Volvo (China) Investment, Ltd.
Daniela Ling-Vannerus Cassmer, General Manager, Swedcham, China.
Joakim Abeleen, Trade and Invest Commissioner & Market Area Director Greater China.


VAD ÄR TRADE TALKS?
Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare och består av en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

27 Okt | Kina
10 Nov | USA
7 Dec | Finland

FÖR VEM?
Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

tradetalks1920x1080farg.jpg