Invajo - Events tool

Affärsnyttan med Artificiell Intelligens – En guidad tur i AI-djungeln

Kammarforum
Dalsgatan 13, Norrköping
Visa på karta
22 mars 2019
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren & Forefront Consulting
Boka/OSA
Plats
Kammarforum
Datum
22 mars 2019
Tid
07:30 - 09:00

Coffee by Forefront

Affärsnyttan med Artificiell Intelligens – En guidad tur i AI-djungeln

Utvecklingen inom AI accelererar i en allt högre takt och fler och fler användbara lösningar blir tillgängliga för verksamheter. Det som tidigare upplevts som science fiction har på kort tid blivit fullt rimliga tillämpningar som möjliggör effektivitetsvinster och nya affärsmodeller.

AI-området känns för många svårt att greppa. Under morgonen får du en guidad tur i AI-djungeln och möjlighet att träffa den humanoida roboten Pepper, som även är medarbetare på Forefront. Robotar, Machine Learning, storautomatisering, RPA – vad är vad, hur hänger det ihop och vad kan vi förvänta oss av framtiden? Och hur kan du avgöra vad som skulle bringa framgång i den egna verksamheten?

Föreläsare för seminariet är Michael Forsberg, expert inom AI på Forefront med många års erfarenhet inom digital transformation, Robin Johannesson, Pepperproffs och Anna Drotz, Forefronts regionchef för Region Öst.

Varmt välkomna till en Coffee by Forefront! 

Om Forefront
Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med 400 anställda. Med kontor på åtta orter i Sverige och en offshoreverksamhet i Kina, guidar vi företag och organisationer i det digitala landskapet.loggahandelskammarenforefront.png
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Affärsnyttan med Artificiell Intelligens – En guidad tur i AI-djungeln
20 mars 2019 (23:59)
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.