Invajo - Events tool
Plats
Kammarforum
Datum
20 september 2019
Tid
07:30 - 09:00

Digitalisering skapar hållbarhet ...

....men hur skapar vi hållbar digitalisering?

Den digitala transformationen är vår tids mest spännande, viktiga och omvälvande utveckling. Men ju mer vi digitaliserar, desto mer behöver vi säkerställa att det sker på ett hållbart sätt. Lavinartad ökning av elektronikskrot, konfliktmineraler och undermåliga arbetsförhållanden i tillverkningen är några av utmaningarna, men där det finns utmaningar finns det också lösningar. Vi kallar den Tillsammanskraften.

Camilla Cederquist berättar om hur Atea genom att engagera sina kunder sätter agendan för den globala IT-branschen och banar väg för en cirkulär hantering av IT.
default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Digitalisering skapar hållbarhet
19 sep 2019 (12:59)
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.