Invajo - Events tool

Så vinner näringslivet på sjötransporter

Kammarforum
Dalsgatan 13, Norrköping
Visa på karta
7 september 2021
10:00 - 11:30
Lägg i kalender
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren
Boka/OSA
Plats
Kammarforum
Datum
7 september 2021
Tid
10:00 - 11:30

Så vinner näringslivet på sjötransporter

Välkommen till ett seminarium om transportlösningar med sjöfart. Lyssna till Sjöfartsverket, representanter för Sveriges sjösida – den östra – och företag som tagit steget från land till vatten.

Vatten är en utmärkt väg för godstransport till, från och inom vårt land. I vår region finns två stora hamnar i Norrköping och Oxelösund, och Sverige har därmed ett A-klassläge till de snabbväxande ekonomierna i Östeuropa. Förbifart Stockholm på sjön finns redan.<br>Men vilka är de ekonomiska och miljömässiga fördelarna med att välja sjövägen? Och hur fungerar godsöverflytten?

Sjöfartsverkets generaldirektör, Katarina Norén, medverkar för att delge oss vikten av och fördelarna med sjötransport. Deltar gör även Douglas Heilborn, vd Oxelösunds Hamn och Ola Hjärtström, marknadschef Norrköpings Hamn som gör en insegling på ämnet. Under seminariet får vi också ta del av goda exempel där företag som idag transporterar via sjöfarten berättar om deras erfarenheter kring godsöverflyttning.

Seminariet kommer att sändas digitalt men möjlighet finns att delta fysiskt på Kammarforum i Norrköping för ett fåtal antal deltagare. För de som deltar fysiskt startar vi kl 9.30 med mingel.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (inkl. moms)
Antal
Fysikt/Endast för HK medlemmar (mingel från 9.30)
2 sep 2021 (23:59)
0.00 SEK
0
Digitalt/Medlem i HK
0.00 SEK
0
Digitalt/Icke medlem
300.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.