Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren
Plats
Kammarforum
Datum
23 augusti 2018
Tid
07:30 - 09:00

Dueller mellan Norrköpings ledande politiker

Välkommen till valdebatt i Norrköping! Östsvenska Handelskammaren bjuder in kommunens ledande politiker för att diskutera våra viktiga framtidsfrågor. Kom och lyssna och ställ frågor!

Mötet hålls på Kammarforum i Norrköping och kommer att inledas med frukostmingel klockan 07.30-08:00. Debatten pågår kl. 08:00 – 09.00. Det blir dueller mellan partierna varvat med ”heta stolen” med företrädarna för de två största partierna, S och M. Övergripande teman för debatten blir: kompetensförsörjning inkl. arbetsmarknad, integration och utbildning; attraktivitet inklusive näringslivsklimat, tillgänglighet och Ostlänken samt hållbarhet. 

 
Duellerna

Karin Jonsson (C) - Mia Sköld(MP) duellerar om hållbarhet; klimat och infrastruktur 


Reidar Svedahl(L) - Peter Butros (V) duellerar om företagsklimat; attraktivitet, besöksnäring


Sandra Isaksson (F!) - Eva-Britt Sjöberg (KD) duellerar om integration


Lars Stjernkvist (S) - Sophia Jarl (M) duellerar om kompetensförsörjning och utbildning

 

Moderator är Anna Lövheim, näringspolitisk chef på Östsvenska Handelskammaren.

 

Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.