Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Lunch med kammarn

Arrangör
Östsvenska Handelskammaren
Plats
Kammarforum
Datum
15 december 2021
Tid
12:00 - 13:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Lunch med Kammarn

Nu är vi igång med vår Lunch med Kammarn igen!

Här får våra medlemsföretag möjligheten att bredda sina kontaktnät och göra mer affärer. Under lunchen ges varje person som vill möjlighet att berätta om sig själv och sitt företag under en minut. Vi matchar i er i grupper efter bransch i två olika sittningar.

Ett enkelt och effektivt sätt att marknadsföra sina erbjudanden.

Handelskammaren står för god lunch till alla medlemmar!

Vi har 30 platser på varje lunch och anpassar oss efter FHM´s rekomendationer. Först till kvarn gäller och högst 1 person från samma företag!


Hjärtligt välkommen!

 

Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.