Invajo - Events tool

Konkret hjälp till Design thinking

Cleantech Park
Gjuterigatan 1, Linköping
Visa på karta
5 september 2018
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren
Boka/OSA
Plats
Cleantech Park
Datum
5 september 2018
Tid
07:30 - 09:00

Konkret hjälp med Design thinking

I Mars släppte Forrester en rapport som visar på hur IBM, med flera, halverat tiden från idé till marknad b.la. genom ökad innovation och att korta tiden för design och utveckling av nya tjänster och produkter med upptill 75%. Nyckeln ligger i Design thinking, ett sätt att jobba med gemensam problemlösning.

Lyssna, prova, kör!

Välkommen på Coffee by Usify. Här får du både höra om och själv känna på hur Usify hjälper allt från startupbolag, myndigheter, vård och flera av Sveriges ledande industrikoncerner att använda Design thinking.  Vi kommer gå från övergripande strategier via tjänster till utformning av konkreta produkter. Allt detta är resultat av varandra och måste hänga ihop.

Vi reder bland annat ut:

Vad är Design thinking?
Vad är grejen med det?
Hur kan du dra nytta av det?

Ni kommer få prova på konkreta verktyg som går att använda direkt när du kommer tillbaka till ert kontor.

 

Välkommen!

 

default
Bokning
Antal
Coffee by Usify
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.