Invajo - Events tool

INCOTERMS 2020

3 oktober 2019
08:30
Lägg i kalender
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren
Boka/OSA

INCOTERMS 2020

Nytt Incoterms – vad händer? Från 1 januari 2020 så gäller en ny version av Incoterms. ICC fyller 100 år nästa år och det firas med ett nytt Incoterms. Östsvenska Handelskammaren håller i uppskattade utbildningar i Incoterms.

Välj själv om du vill delta i Norrköping 3 oktober eller i Linköping 7 november.

Hjärtligt välkommen!

gultstreck4577.jpg

Incoterms® 2010 håller just nu på att revideras för att svara mot de förändringar som ägt rum de senaste 10 åren, som t.ex. ökade krav på säkerhetsprocedurer. Under de senaste två åren har ICC:s globala nätverk konsulterats i arbetet med nya Incoterms® 2020. Den nya utgåvan kommer att lanseras under ICC:s 100-årsfirande 2019 och träder i kraft i januari 2020. En viktig anledning att uppdatera regelverket är att göra reglerna så lättillgängliga som möjligt, för att kunna hjälpa användare världen över att undvika dyra misstag genom att välja rätt Incoterm för just deras affär.

Incoterms®2010 kommer att fortsätta att leva vid sidan av den nya versionen, Incoterms®2020, och då blir det extra viktigt att förstå hur de båda versionerna skiljer sig från varandra.

Få en förståelse för leveransvillkorens direkta och indirekta koppling mellan leverans- och betalningsvillkor, såväl som vad konsekvensen kan bli vid en oväntad händelse som t.ex. om godset blir skadat eller försenat.

Utbildningen ger deltagarna underlag för att kunna skapa standarder som motsvarar hur företaget vill bedriva sin handel med motparten.

En stor del av kursen är byggd på praktiska ”case".


Tid:
08.30-15.30

Pris:
4500 kr ex moms för medlemmar i Handelskammaren
5500 kr ex moms för övriga deltagare
I priset ingår frukost och lunch.
Deltagaravgiften faktureras
Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person. 

 

Lärare är Peter Hellman.

 

FÖR MER INFORMATION
anneli.jpg

Anneli Forsman

Ekonomi, handelsdokument och utbildningar

anneli.forsman@east.cci.se

Tel: 011-285034

 

 

Bokning
Antal
3 OKTOBER – INCOTERMS 2020, NORRKÖPING
0
7 NOVEMBER – INCOTERMS 2020, LINKÖPING
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.