Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren
Plats
Kammarforum
Datum
18 oktober 2022
Tid
07:30 - 09:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Coffee by – Självlededarpodden i samarbete med Ludvig & Co

Nu har du ett unikt tillfälle att delta vid releasen av en ny spännande och utvecklande podcast.

Den 18 oktober är det premiär för Självledarpodden - med nyfikenheten på att utforska olika aspekter av självledarskap där Frida Södermark, ultralöpare och inspiratör och Kristina Öhman, HR-och förändringsledare kommer samtala om idrott, företagande och arbetsliv – och du får vara med live!

Frida och Kristina vill inspirera andra att se möjligheter och ta sig förbi hinder. Lyssnarna får ta del av tips och verktyg som företag och verksamheter har nytta av för att lyckas med sina mål.

Samarbetspartner är Ludvig & Co som är en personlig och modern redovisningsbyrå när du behöver ekonomiska råd eller juridisk hjälp. Med lokal närvaro och personlig service erbjuder de Sveriges småföretagare och privatpersoner trygghet och enkelhet genom värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, juridik och fastighetsförmedling. 

 

Morgonens program:

7:30 Frukostbuffé
7:50 Visste du det här? Ludvig & Co presenterar några användbara tips inom Ekonomi och Juridik
08:10 Premiär för podcasten – Smakprov från innehållet med Frida och Kristina
08:40 Avrundning och möjlighet till mingel
09:00 Slut

 

Mer info:
www.loparaventyret.se
www.lynxledarskap.se
www.ludvig.se

 

Coffee by är ett koncept där våra medlemsföretag kan hålla i ett eget event. Se mer här.

Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.