Invajo - Events tool

Back to work mingel

Cleantech Park
Gjuterigatan 1 C, Linköping
Visa på karta
21 augusti 2019
17:00
Lägg i kalender
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren
Boka/OSA
Plats
Cleantech Park
Datum
21 augusti 2019
Tid
17:00

Back to work

Boka in dig på höstens första mingel!

Varmt välkomna för att nätverka och träffa andra medlemsföretag och även lyssna på vad vi på Handelskammaren kommer att fokusera på i höst. Förhoppningsvis kommer du även att träffa några nya ansikten hos oss.

Om du har svarat på vår medlemsundersökning är du kanske nyfiken på vad alla andra tycker om vårt arbete?  Vi går igenom lite statistik kring era svar och hoppas att ni tycker att det är lika intressant och roligt som vi gör.

Vi bjuder också på något smått och gott att äta och dricka.

Hoppas vi ses!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Back to work mingel
19 aug 2019 (23:59)
0
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.