Invajo - Events tool

Frukost & lunchträff inför Industridagen 2019

Dalsgatan 13 Norrköping/Gelbgjutaregatan 2 Linköping
Norrköping & Linköping
Visa på karta
29 augusti 2019
Arrangör
Östsvenska Handelskammaren, Teknikcollege, Linköping kommun, Norrköpings kommun
Boka/OSA
Plats
Dalsgatan 13 Norrköping/Gelbgjutaregatan 2 Linköping
Datum
29 augusti 2019

Frukost & lunchträff inför Industridagen 2019

Nu är det återigen dags för Industridag Östergötland i oktober med syfte att samverka för att attrahera framtida medarbetare till industri- och teknikföretag i regionen. Inför denna spännande dag bjuder vi in till två fullspäckade träffar där vi belyser de områden som industri- och teknikföretag står för idag och i framtiden med ett extra stort fokus på smarta vägar för hållbar kompetensförsörjning.
 
De två tillfällena går av stapeln i Norrköping och Linköping den 29 augusti med liknande innehåll och du väljer den tid som passar dig bäst.

Under träffen möter du bland annat Klas Wåhlberg, VD på Teknikföretagen som beskriver Sveriges möjligheter och utmaningar inom sektorn industri/teknikföretagande. Regionala storföretag som Holmen och Saab tillsammans med Linköping och Norrköpings kommun beskriver vägar för kompetens och Teknikcollege nya kompetenskarta lanseras. Träffarna modereras av Östsvenska Handelskammaren.
 
Välkommen!
 

07.30-09.15 Kammarforum Norrköping, Dalsgatan 13.

12.00-13.45 Skill, Linköping, Gelbgjutaregatan 2.

                                                                
För frågor, kontakta:
Teknikcollege Östergötland, Mia Hasselgren-Lundberg, 013-329414
Östsvenska Handelskammaren, Lotti Bjuvander. 011-4964575


 

default
Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Östsvenska Handelskammarens Service AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östsvenska Handelskammarens Service AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östsvenska Handelskammarens Service AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.