Invajo - Events tool

Webbinarium om solceller

27 maj - 1 juni 2020
Arrangör
Öresundskraft
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!

Kostnadsfritt webbinarium om solceller

Onsdag 27 maj 12:00 eller måndag 1 juni 17:00

 

I takt med att efterfrågan på grön och förnybar energi ökar så växer även intresset för solceller.  Och det är ju inte konstigt. Solenergi är en fönybar energikälla som är snäll mot miljön. Dessutom finns det besparingar att göra genom att välja solel. Genom att välja solen som energikälla gör du alltså både miljön och din ekonomi en tjänst. Solcellsmarknaden växer och det finns många som vill lära sig mer om solceller och förnybar energi. Enormt roligt tycker vi!


Föreläsning

Du är inbjuden till Öresundskrafts kostnadsfria webbinarium om solceller och solenergi. Föreläsningen hålls av Öresundskrafts solcellsexperter och vi gästas även av vår samarbetspartner som informerar om installationsprocessen och vad som är viktigt att tänka på.


Föreläsningen ger dig bland annat svar på:

  • Hur tekniken kring solceller fungerar
  • Fördelar med solceller och solenergi
  • Hur lönsamheten med solceller är
  • Hur du söker investeringsstöd och andra bidrag för dina solceller

Dessutom får du som deltagare möjlighet att ta del av ett unikt erbjudande vid installation av våra solceller – missa inte detta!


Anmälan

För att få tillgång till föreläsningen behöver du skicka in din anmälan till oss via formuläret nedan.

En länk till föreläsningen, samt vidare instruktioner, skickas ut till dig ett par dagar innan eventet äger rum. Detta är vårt första webbinarium och det ska bli otroligt spännande att få höra era tankar och funderingar kring solceller – en marknad vi och många andra tror starkt på!